Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Bewegen is gezond! Ben je slechtziend of blind en wil je graag aan je conditie werken? Zie je er tegenop omdat je bijvoorbeeld moet reizen naar een sportschool? Of dat je allerlei materialen moet aanschaffen? Dan is online training iets voor jou. De online oefeningen zijn zo gemaakt dat je alle oefeningen thuis kunt doen op een moment dat het jou schikt. Ook hoef je er geen spullen voor aan te schaffen.

Trainingsprogramma Online bewegen, mij houd je niet tegen!
Er is een training met een vrouwelijke coach beschikbaar, en een met een mannelijke. De trainingen zijn gelijkwaardig, maar de volgorde en de gebruikte oefeningen verschillen van elkaar. Als je acht sessies bij de een hebt gedaan, schroom dan niet om daarna ook de andere sessies bij de ander te volgen.

Hieronder vind je de afspeellijst met alle trainingsvideo’s. Je kan de video’s ook bekijken via deze link

Online beweeg podcasts
Volg je trainingen liever via een podcast? Hieronder vind je de links naar diverse podcasts met verschillende bewegingsoefeningen.

Bewegingsoefeningen voor thuis 1 – Warming up
Bewegingsoefeningen voor thuis 2 – Kernoefeningen
Bewegingsoefeningen voor thuis 3 – Cooldown

Online yoga en pilates lessen
Via https://www.onbeperktbeperkt.nl/ kun je yoga en pilates lessen volgen die speciaal zijn gemaakt voor mensen met een visuele beperking. Alle bewegingen worden extra gedetailleerd verteld, daardoor zijn de lessen voor elke doelgroep geschikt. 

Online “Nederland in Beweging” op klassieke muziek
Er zijn 2 online sessies te volgen via deze link
– Tijd: 45 minuten
– Benodigdheden: flesje water en gemakkelijk zittende kleding.

Back to top