Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Talenttrainingen blindenvoetbal 2023

In samenwerking met de KNVB vindt zondag 12 februari, 26 maart, 14 mei en 16 april weer een talenttraining blindenvoetbal op de KNVB Campus plaats. Heb je een visuele beperking en wil je blindenvoetbal altijd al eens proberen? Of voetbal je al en wil je graag met andere talentvolle blindenvoetballers voetballen? Kom dan naar de KNVB Campus en meld je aan voor deze unieke ervaring!

Wanneer: zondag 12 februari, 26 maart, 14 mei en 16 april
Tijd: 13.00-14.30 uur (onder voorbehoud)
Locatie: KNVB Campus
Woudenbergseweg 56-58, 3707 HX Zeist

Wat is blindenvoetbal?
Blindenvoetbal is één van de grootste Paralympische Sporten. Inmiddels zijn er ruim 50 landen met een nationaal blindenvoetbalteam. Nederland hoort daar (nog) niet bij. De KNVB heeft samen met GSN de ambitie om in 2026 een nationaal team te hebben, talentontwikkeling zal hierin een belangrijk onderdeel zijn. De talenttraining zal hierin een eerste stap zijn.

Blindenvoetbal wordt gespeeld in teams van 5. De veldspelers krijgen allemaal een geblindeerde bril op, zodat de omstandigheden voor iedereen gelijk zijn. De keepers hebben geen visuele beperking en coachen hun medespelers. Er wordt gespeeld met een belletje in de bal. Verder gelden veel dezelfde regels zoals in het reguliere (zaal)voetbal. 

Meld je nu aan!
Stuur een mail met jouw naam, geboortedatum, voetbalvereniging (indien je voetbalt) en telefoonnummer naar info@gehandicaptensport.nl of bel naar 030-3077890. 

Back to top