Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Sportervaringen van sporters met een visuele beperking en een buddy

Mijn naam is Marit Hiemstra en ik ben een gepassioneerde hardloopbuddy in Nederland en tegenwoordig ook in Engeland. 

Deze enquête is het eerste onderdeel van mijn PhD onderzoek aan Nottingham Trent University (VK). Het richt zich op de ervaringen van sporters met een visuele beperking en buddysporters. Denk bijvoorbeeld aan sporten zoals hardlopen met een buddy, tandem-fietsen, rotsklimmen met een buddy of wandelen met een buddy.   

Als jij je sport samen beoefent of beoefende, als een sporter met een visuele beperking of als een buddy sporter, dan zou ik je willen vragen deze enquête in te vullen. Jouw antwoorden zijn namelijk extreem waardevol voor mijn studie!

De survey heeft vier pagina’s en zal ongeveer 10 minuutjes duren
Klik hier om de enquête in te vullen

Back to top