Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Multisportdag Apeldoorn

Zaterdag 16 december vindt weer een Multisportdag speciaal voor mensen met een visuele beperking plaats. Deze Multisportdag vindt plaats in op de FSG Campus in Apeldoorn en is tevens de aftrap van het Multitalent Centrum dat zich hier vestigt. Iedereen krijgt deze dag de kans om meerdere sporten te proberen en zo te ontdekken welke sport bij hem of haar past.

Kom je met het openbaar vervoer? Dan kunnen we je gerust oppikken bij de bushalte. Het belooft een dag vol sport, bewegen en plezier te worden voor kinderen en volwassenen. De sporten die uitgeprobeerd kunnen worden zijn een mix van teamsporten en individuele sporten, handicap specifieke sporten en reguliere sporten. Denk aan sporten als  vecht- en verdedigingssporten, klimmen, fitness, fietsen, goalball en nog veel meer.

Datum: Zaterdag 16 december 2023
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Locatie: FSG Campus Apeldoorn (Laan van Westenenk 4, 7336 AZ Apeldoorn)
Voor wie: Alle leeftijden
Sporten: De deelnemende sporten volgen snel
Deelname is gratis!

Na afloop gaan Gehandicaptensport Nederland, Uniek Sporten (Sportservice Apeldoorn) en deelnemende sportaanbieders deelnemers ondersteunen met het vinden van een geschikte sportvereniging in de buurt zodat deelnemers geholpen worden om verder te sporten.  

Interesse? Inschrijven kan hier!
Het is ook mogelijk om je telefonisch aan te melden via het nummer: 030-3077890.

Back to top