Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

KOM KENNISMAKEN MET GOALBALL

Open Training Goalball in Eindhoven

Een bal- en teamsport zonder te kijken. Goalball is een sport die wordt gespeeld met gebruik van andere zintuigen. Horen, voelen en natuurlijk communiceren is belangrijk. Het is een sport die wereldwijd wordt gespeeld, en op de paralympische agenda staat. En binnenkort ook in Eindhoven beoefend kan worden. Eigenlijk is goalball de enige teamsport voor visueel beperkten waarin je echt vrijheid hebt.

Only Friends Eindhoven organiseert met ondersteuning van Gemeente Eindhoven en Uniek Sporten open trainingen om kennis te maken met Goalball in de sporthal van de internationale school Eindhoven. Iedereen is welkom, de vereniging is specifiek gericht op bewoners van Eindhoven en van de randgemeenten zoals Veldhoven, Eersel, Son, Best, Helmond en de A2-gemeenten.

OPEN TRAINING
Doelgroep:                      Iedereen vanaf 7 jaar met of zonder visuele beperking.
Datum:                              Zaterdagen 24 februari, 2 maart, 16 maart en 23 maart.
Tijd:                                    12.00 – 14.00, inloop vanaf 11:30.
Locatie:                             Internationale School Eindhoven, Oirschotsedijk 14B, 5651 GC Eindhoven, kleedkamers aanwezig.
Kleding:                          sportkleding, en zaalschoenen (indoor).

Deelname is gratis.

Contact: aanmelden is wenselijk, voor meer informatie contacteer Joost van de Kreeke 06-27044689 / info@onlyfriendseindhoven.nl

Mocht vervoer een probleem zijn, laat het weten via Whatsapp of mail.
Website voor meer informatie: onlyfriendseindhoven.nl.

Back to top