Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kom kennis maken met Rowing blind (Groningen)

Heb of ken jij iemand met een visuele beperking die altijd al eens wil roeien? Of ben je op zoek naar een nieuwe sport? Groninger Studenten Roeivereniging Aegir start vanaf september met Rowing Blind, waarbij iedereen die blind of slechtziend is kan kennis maken met roeien!

Roeien is een sport die je doet op gevoel, wat je dus heel goed kunt doen zonder te kijken. In een trainingsblok van zeven zaterdagdagen kun je ontdekken of roeien wat voor je is of beter leren roeien als je het al kunt! Roeien doet iedereen samen met een roeimaatje (dit zal een roeiende student van Aegir zijn).

De tijd is nog niet bekend, maar omdat we het willen combineren met een lunch zal de training rond het midden van de dag zijn (dus bijvoorbeeld van 11.00-14.00 uur of 13.00-16.00 uur). De kosten zijn € 7,50 euro per training. Naast de training zal ook een andere leuke activiteit georganiseerd worden. Iedereen vanaf 16 jaar kan zich opgeven. Verdere informatie over rowing blind lees je op de website rowingblind.nl.

De 7 data voor de roeidagen zijn:
23 september
7 oktober
21 oktober
28 oktober
4 november
11 november
18 november

Klik hier voor inschrijven.
Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op via groningen@rowingblind.nl.

Back to top