Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kaarten blindentribune Nederlands Elftal beschikbaar

Oranjefans opgelet! Het Nederlands elftal speelt op maandag 27 maart de kwalificatiewedstrijd voor EURO2024 tegen Gibraltar. De eerste thuiswedstrijd onder leiding van de teruggekeerde bondscoach Ronald Koeman wordt gespeeld in De Kuip in Rotterdam en begint om 20.45 uur. Bij deze wedstrijd zijn ook weer kaarten voor de blindentribune beschikbaar! Op een speciale plek in het stadion kunnen mensen met een visuele beperking én hun begeleiders met behulp van audioapparatuur genieten van de wedstrijd!

Het Nederlands elftal speelde in de kwalificatiereeks voor het WK in Qatar ook al tegen Gibraltar. Oranje won het uitduel in maart 2021 met 0-7 en tijdens de thuiswedstrijd in oktober 2021, toen ook in De Kuip, was Oranje met 6-0 te sterk. Zou het ook deze keer weer een doelpuntrijke avond worden? Daarnaast is het interessant om te zien wat de speelstijl wordt onder Koeman. Hij heeft aangegeven terug te gaan naar het 4-3-3-systeem. De tactische keuzes en het bepalen van de opstelling kan hij deze keer in familiaire kring overleggen met zijn oudere broer Erwin, die is aangesteld als assistent-bondscoach. Mochten de broers zich kwalificeren voor het EK van 2024 in Duitsland dan is dat extra bijzonder omdat zij in 1988 ook samen van de partij waren. Toen leverde dat de titel op.

Kosten
De kaarten voor de Blindentribune kosten € 30,00 en zoals altijd zijn de kaarten van de begeleider(s) volledig GRATIS.

Interesse
Vraag een bestelformulier aan via blindentribune@gmail.com. De betaling vindt plaats middels een factuur via de KNVB. De ingevulde formulieren kun je sturen naar de KNVB afdeling ticketing;
– Via de mail kaartverkoop@knvb.nl 
– Per post KNVB, Afdeling Ticketing, Postbus 515, 3700 AM Zeist.
Het bestelformulier dient voor 13 maart in bezit te zijn van de KNVB.

Back to top