Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Goalball scholentoernooi Rotterdam

Dinsdag 12 december is het zover; het goalball scholentoernooi in Rotterdam! Leerlingen van het voortgezet onderwijs gaan de strijd met elkaar aan om goalball scholenkampioen te worden. In totaal nemen 4-8 teams verdeeld over twee poules het tegen elkaar op.

Praktische informatie
Waar: Sporthal WION (Max Planckplaats 300, 3068 ZH Rotterdam)
Wanneer: Dinsdag 12 december 2023
Tijd: 9.00 – 14.00 uur

Goalball is een sport voor mensen met een visuele beperking, maar kan ook worden gespeeld door mensen zonder visuele beperking. Het is een (dynamische) sport voor iedereen! Door dit toernooi willen we leerlingen zonder visuele beperking laten ervaren dat er nog heel veel mogelijk is als je slecht of niet kunt zien en dat het leuk is om samen te sporten. Doordat iedereen tijdens het spel een geblindeerde bril draagt ervaren klasgenoten hoe het is om niet te zien. Doe mee en ervaar hoe fysiek, uitdagend en leuk de sport goalball is. In samenwerking met Sportbedrijf Rotterdam, Visio Rotterdam en de Johan Cruyff Foundation wordt het goalball scholentoernooi georganiseerd.

Heb je vragen over het goalball scholentoernooi? Neem contact op door een mail te sturen naar info@gehandicaptensport.nl.

Back to top