Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Talenttraining blindenvoetbal (KNVB Campus)

This event has ended

In samenwerking met de KNVB vindt zondag 16 april (en zondag 12 februari, 26 maart en 14 mei) weer een talenttraining blindenvoetbal op de KNVB Campus plaats. Heb je een visuele beperking en wil je blindenvoetbal altijd al eens proberen? Of voetbal je al en wil je graag met andere talentvolle blindenvoetballers voetballen? Kom dan naar de KNVB Campus en meld je aan voor deze unieke ervaring!

Wanneer: zondag 16 april (en zondag 12 februari, 26 maart en 14 mei)
Tijd: 13.00-14.30 uur (onder voorbehoud)
Locatie: KNVB Campus
Woudenbergseweg 56-58, 3707 HX Zeist

Wat is blindenvoetbal?
Blindenvoetbal is één van de grootste Paralympische Sporten. Inmiddels zijn er ruim 50 landen met een nationaal blindenvoetbalteam. Nederland hoort daar (nog) niet bij. De KNVB heeft samen met GSN de ambitie om in 2026 een nationaal team te hebben, talentontwikkeling zal hierin een belangrijk onderdeel zijn. De talenttraining zal hierin een eerste stap zijn.

Blindenvoetbal wordt gespeeld in teams van 5. De veldspelers krijgen allemaal een geblindeerde bril op, zodat de omstandigheden voor iedereen gelijk zijn. De keepers hebben geen visuele beperking en coachen hun medespelers. Er wordt gespeeld met een belletje in de bal. Verder gelden veel dezelfde regels zoals in het reguliere (zaal)voetbal. 

Meld je nu aan!
Stuur een mail met jouw naam, geboortedatum, voetbalvereniging (indien je voetbalt) en telefoonnummer naar info@gehandicaptensport.nl of bel naar 030-3077890. 

Back to top