Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Krav Maga is een unieke ongewapende zelfverdedigingsmethodiek gebaseerd op de natuurlijke reacties van de mens in bedreigende en gevaarlijke situaties en daardoor geschikt voor iedereen.

Krav Maga is een Hongaars-Israëlisch zelfverdedigingssysteem ontwikkeld voor het snel aanleren van effectieve zelfverdedigingstechnieken voor mensen die geen ervaring met vechten hebben. Het is voor iedereen geschikt, ongeacht gewicht, leeftijd, lengte of geslacht. Krav Maga combineert technieken uit verschillende vechtsporten. Technieken die zijn gebaseerd op je natuurlijke reflexen en voornamelijk voor het gebruik op straat zijn ontwikkeld. Daar waar je o.a. te maken hebt met een harde ondergrond, in de weg staande fietsen en grachten. Er zijn geen scheidsrechters of tijdslimieten. De technieken zijn niet gericht op competitie. Krav Maga is een compleet pakket van fysieke en mentale beheersing in dreigende situaties, welke ook nog eens goed is voor je conditie en body shaping.

Uniek in Utrecht! Krav Maga Leidsche Rijn is de enige officiële IKMF Krav Maga school die Adaptieve Krav Maga lessen mag geven in de provincie Utrecht. Zo kunnen mensen met lichamelijke beperking het zelfverdedigingssysteem Krav Maga leren. Of je nu blind bent, in een rolstoel zit, op krukken loopt enz. Krav Maga wordt aangepast aan de beperking die een persoon heeft!

Heb je een lichamelijke beperking en je wil weerbaarder worden? Neem contact met ons op via de contactpagina en maak een afspraak voor een intakegesprek.

Vrouw rolstoel zelfverdediging

Back to top