Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Multisportdag Apeldoorn

Flyer van de multisportdag. De informatie op de flyer komt overeen met de tekst op deze pagina. Er staat een afbeelding op van een vrouw die goalball speelt.

Zin in een dag vol plezier, sport en nieuwe ervaringen?
Kom op zaterdag 14 december 2024 naar de Multisportdag in Apeldoorn, speciaal voor mensen met een visuele beperking! Dit is jouw kans om verschillende sporten te ontdekken en een onvergetelijke dag te beleven.

Van 10:00 tot 13:00 uur heten Zichtbaar Sportief en Sportservice Apeldoorn je welkom op de FSG Campus (Laan van Westenenk 4, 7336 AZ Apeldoorn). Het beste van alles? Deelnemen is helemaal gratis! Iedereen vanaf 7 jaar is welkom, ongeacht je sportervaring.

De sporten die uitgeprobeerd kunnen worden zijn een mix van teamsporten en individuele sporten, handicap specifieke sporten en reguliere sporten. Denk aan vecht- en verdedigingssporten, running blind, goalball en nog veel meer. Of je nu gaat voor de uitdaging of gewoon voor de fun, er is voor ieder wat wils! Het draait vooral om plezier maken, nieuwe dingen ontdekken en samen in beweging komen.

De exacte sporten worden binnenkort bekendgemaakt, maar je kunt je nu alvast aanmelden!

Meld je aan via deze link: https://forms.office.com/e/UkpRLfVW9r en zorg dat jij erbij bent voor een dag vol sport, plezier en nieuwe vrienden.

Running Blind coach die een warming-up aan het geven is.

Back to top